Στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Στη χιονισμένη Γιαστρέμπσκι της Πολωνίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολυμπιακός όπου αύριο στις 18:30(ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γ' Ομίλου του C.E.V. Champions League.
Η αποστολή της ομάδας είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντρέι Ζέκοφ θα αγωνιστεί με βασικό πασαδόρο τον Παύλο Κουζούνη(λίμπερο) και στον πάγκο θα βρίσκεται ο πασαδόρος της ομάδας νέων, Δημήτρης Ράπτης.
«Σίγουρα το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η ομάδα πρέπει πάντα να μάχεται για τη νίκη και χρειάζεται καταβάλλουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη έμπειρου πασαδόρου αλλά θα προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε αυτό το ντεσαβαντάζ με τα δυνατά μας όπλα που είναι το σερβίς και το μπλοκ» δηλώνει στο www.olympiacos.org ο Γιάννης Καλμαζίδης που θα κοουτσάρει τους πρωταθλητές Ελλάδας.
*Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής βολεϊμπολίστες: Ανδρεάδης, Τζούριτς, Παπάζογλου, Κραλ, Γιαμπλόνσκι, Κουζούνης, Σωτηρίου, Φράγκος, Σζάρεκ, Ντεσπέιν, Μάρκου και Ράπτης. Εκτός αποστολής έμειναν ο Κοκκινάκης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Παίδων και ο Φιλίποφ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την προπόνηση που θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:30(ώρα Ελλάδας) στο κλειστό της Γιαστρέμπσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in