Ο Ολυμπιακός συνέχισε το εντυπωσιακό σερί του, - Οι Δηλώσεις των Πρωταγωνιστών

Ντίμα Φιλίπποφ: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Παίξαμε φανταστικά σήμερα. Με αυτή τη νίκη μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα».

Παύλος Κουζούνης: «Ο Ολυμπιακός δεν αποτελείται από ένα μόνο άτομο, είμαστε ομάδα. Αν και είμαστε οι περισσότεροι νέοι σε ηλικία προσπαθούμε να είμαστε ομάδα. Λείπει ο ηγέτης αν και πιστεύω ότι ο Τζούριτς μεταμορφώνεται σε ηγέτη. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον τρόπο που έπαιξε. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε βελτιωμένοι. Ο Ηρακλής είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα και πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει φέτος. Είναι σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από νεαρές ηλικίες. Ο Ολυμπιακός πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα, αυτός είναι πάντα ο στόχος του».

Αντρέι Κραβαρικ: «Ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ στο σερβίς, χάλασε την υποδοχή μας και δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του. Σήμερα ο Ηρακλής δεν ήταν αυτός που έπρεπε και γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να συνεχίσει ο Ηρακλής όπως πρέπει. Σίγουρα έχει χαλάσει ο ρυθμός μας, αλλά βγαίνουν κι άλλα προβλήματα στην επιφάνεια. Από εμάς εξαρτάται πως θα γίνει το επόμενο παιχνίδι γιατί όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και κινδυνεύουμε σε όλα τα ματς να χάσουμε βαθμούς. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Ηρακλή. Με τη νίκη αυτή εδραιώνουμε τη θέση μας στην τετράδα και μπορούμε ακόμη και την πρώτη θέση. Θέλω να την αφιερώσω στα θύματα της Θύρας 7. Ήταν μαζί μας όπως όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να έχουμε κι εμείς αυτόν τον κόσμο στου Ρέντη. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρόλα τα προβλήματά μας πιστεύουμε στη διοίκηση. Εμείς θα δώσουμε το 100% και θα φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε Ολυμπιακοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in