Ο ΠΑΟ νίκησε την ΑΕΚ και πήρε προβάδισμα με… ριπλέι

Όπως ξεκίνησαν στην πρεμιέρα του Β’ γύρου της Α1 γυναικών, έτσι ακριβώς συνέχισαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός στην 2η αγωνιστική με τις «πράσινες» να πανηγυρίζουν μία ακόμη σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-1, θυμίζοντας κάτι από… Μαρκόπουλο.
Από την άλλη, η «Ένωση» συνέχισε να προβληματίζει τους φιλάθλους της, αφού όπως και την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια, βρέθηκε να προηγείται 1-0 στα σετ και να χάνει τα υπόλοιπα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς (σε δύο δύσκολες έδρες), έναντι πέντε του Ολυμπιακού και την ΑΕΚ να παραμένει στο μηδέν, παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο τερμάτισε πρώτη με διαφορά πέντε πόντων από τις «ερυθρόλευκες» και εννιά από τις «πράσινες», οι οποίες μπήκαν στην πρώτη εξάδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με το «διπλό» επί του Ηρακλή.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, αφού οι «πράσινες» είχαν επικρατήσει και στο ντέρμπι του Α’ γύρου με 3-2 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Τα σετ:
25-23, 18-25, 17-25, 17-25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in