Διεξάγεται ο εξ αναβολής αγώνας ΕΑΠ Λουξ - ΑΟ Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής πέφτει το βράδυ (ετεροχρονισμένα λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΕΑΠ Λουξ) στην Πάτρα με την αναμέτρηση ΕΑΠ Λουξ - ΑΟ Κηφισιάς (19.00).
Οι γηπεδούχοι με τρίποντο θα μειώσουν τη διαφορά τους από τον 4ο Ολυμπιακό στον έναν βαθμό, αλλά όπως δήλωσε ο Γιώργος Χριστόπουλος: «Η Κηφισιά είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που το έχει αποδείξει και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή για να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ο δικός μας στόχος είναι ξεκάθαρος, να πάρουμε το τρίποντο και να παραμείνουμε στο κυνήγι για την 4η θέση της βαθμολογίας και την είσοδο μας στα πλει-οφς».
Οι Αχαιοί δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Βραζιλιάνο Αντρέ Βέρνερ, ενώ στον ΑΟΚ σίγουρα δεν θα παίξει ο Δημήτρης Γεώργας ενώ είναι αμφίβολος λόγω ίωσης ο Τόμας Γιάρμοχ.
«Η Πάτρα έχει το βαθμολογικό κίνητρο, αλλά κι εμείς δεν θέλουμε να ακυρώσουμε την πορεία που έχουμε κάνει στο β' γύρο και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν πάμε για το καλύτερο...», δήλωσε από την πλευρά του ο Σωτήρης Δρίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in