Από 200 ονομαστικές προσωπικές προσκλήσεις σε Ηρακλή και Ολυμπιακό

Την απόφαση να χορηγηθούν από 200 ονομαστικές προσωπικές προσκλήσεις σε Ηρακλή και Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο (19/3, 19:00) στην Ορεστιάδα, έλαβαν το πρωί της Τρίτης, η Οργανωτική Επιτροπή, ο Δήμος Ορεστιάδας, η αστυνομία, η Ε.Ο.ΠΕ. και οι δύο φιναλίστ, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.
Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης, ενώ και η ΓΓΑ ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Πέρα από τις προσκλήσεις, η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ, δηλαδή, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, μέλη διοικήσεων ομάδων, με τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί και σε προηγούμενες συναντήσεις με αυξημένα μέτρα.

Αναλυτικά οι όροι που τέθηκαν για τις 200 ονομαστικές προσωπικές προσκλήσεις κάθε ομάδας έχουν ως εξής:

- Οι προσκλήσεις θα φέρουν ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας του κατόχου, τηλέφωνο επικοινωνίας, τρόπο και μέσο μετακίνησης και θα είναι υπογεγραμμένες από το Δ.Σ. του συλλόγου.

- Ανεξάρτητα από τον τόπο έλευσης και τρόπο μετακίνησης κάθε φιλάθλου, θα οριστεί συγκεκριμένο μέρος και ώρα που οι 200 θα συγκεντρωθούν και θα οδηγηθούν μαζικά στο γήπεδο συνοδεία της αστυνομίας.

- Οι δύο σύλλογοι θα ορίσουν από τέσσερα άτομα, τα οποία θα δηλωθούν ως συντονιστές των οπαδών και θα αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους ανάμεσα στους φιλάθλους, την οργανωτική επιτροπή και την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in