Κανέλλος: «Τζούριτς το βαρόμετρο του Ολυμπιακού»

Όταν ο Ηρακλής το 2006 κατακτούσε το τελευταίο του Κύπελλο στην Αμαλιάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκείνος ήταν παίκτης της Σκύδρας, αλλά κάπου μέσα του ήξερε ότι το μέλλον του ανήκει.
Από την περίοδο 2007-08, ο Μάκης Κανέλλος αγωνίζεται με την κυανόλευκη φανέλα και φέτος ως βασικός ετοιμάζεται να λάβει θέση στο φιλέ για να διεκδικήσει το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό με την ιδιαιτερότητα ότι ως τελικός Κυπέλλου κρίνει έναν σημαντικό τίτλο. Μακάρι στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν για να δώσουμε στον κόσμο μας μια μεγάλη χαρά», λέει στο MEDIA GUIDE του τελικού.

- Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το «κλειδί» που θα κρίνει τη νίκη υπέρ της μιας ή της άλλης ομάδας;

«Για τον Ηρακλή πιστεύω ότι ξεκάθαρα πρέπει να σταματήσει τον Τζούριτς. Αυτό το παιδί έχει γεννηθεί για να παίζει βόλεϊ και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει μια ομάδα μόνος του. Σε γενικές γραμμές αυτό πιστεύω ότι έγινε και στον αγώνα του πρωταθλήματος στη Μίκρα, δηλαδή, ήρθε ο Τζούριτς και μας νίκησε μόνος του. Είναι το βαρόμετρο του Ολυμπιακού και αν τον σταματήσουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Όλα είναι και θέμα ημέρας, δηλαδή την απόδοση που θα πιάσει η κάθε ομάδα στον τελικό. Γιατί έχουμε δει ότι αν είσαι λιγότερο συγκεντρωμένος από ότι πρέπει, ή λιγότερο ξεκούραστος από ότι χρειάζεται, το πληρώνεις. Από την πλευρά του Ολυμπιακού… ας βρει μόνος του τι πρέπει να κάνει για να μας κερδίσει».
- Ναι, αλλά ο Ηρακλής τι έχει να αντιπαρατάξει απέναντι στον Τζούριτς;

«Πιστεύω το δυνατό του σύνολο, την ομαδικότητα και την εμπειρία που υπάρχει στην ομάδα. Εντάξει, δεν εννοώ ότι ο Ολυμπιακός είναι μόνο ο Τζούριτς, τον υπολογίζουμε γενικότερα σαν ομάδα, απλά αυτός είναι που μπορεί να μας κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in