Νίκη της Εθνικής στην Αυστρία

Νικηφόρο ξεκίνημα στο ευρωπαϊκό Λιγκ έκανε η ανανεωμένη Εθνική βόλεϊ στο Σάλτσμπουργκ, επικρατώντας ύστερα από καλή εμφάνιση της Αυστρίας με 3-1 σετ (15-25, 25-22, 23-25,21-25). To Σάββατο στις 21:25, θα επιχειρήσει να ζευγαρώσει τις νίκες της στο δεύτερο σερί παιχνίδι της πρεμιέρας της διοργάνωσης με την Αυστρία.
Η ελληνική ομάδα είχε μόνο ένα άσχημο σετ, το δεύτερο, όταν αντιμετώπισε προβλήματα στην επίθεση και μπλοκ, σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση του Σνάϊντερ. Στη συνέχεια όμως ανέβασε στροφές και έδειξε απαράμιλλη αγωνιστικότητα, που βεβαίως την οδήγησε στη νίκη.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο στην ανδρών του 21χρονου πασαδόρου Δημήτρη Φιλίποφ, ενώ πολύ καλά πήγαν και τα νέα παιδιά, ο Μαντέκας, ο Πελεκούδας, ο Σαρικεϊσογλου.

Πλήγμα ήταν ο τραυματισμός του Φράγκου. Η σοβαρότητα της κατάστασής του θα φανεί την Παρασκευή.

Λεώνης: «Συγκεκριμένο βόλεϊ»

«Το μήνυμα είναι ό,τι όποιοι κι αν παίζουν, η Εθνική θα παίζει ένα συγκεκριμένο βόλεϊ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα, που έδειξαν τα νέα παιδιά» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης.

Ο δεύτερος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Αυστρία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ευρωπαϊκού λιγκ θα γίνει το Σάββατο, στις 21:25.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in