Με Μαυροβουνιώτη η προετοιμασία των Εφήβων

Με την προσθήκη του Μαυροβουνιώτη συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων στην Παιανία ενόψει των αγώνων της για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος στον όμιλο της Γερμανίας (20-22/5). Ο νεαρός διεθνής του Απόλλωνα Καλαμαριάς ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή και το ίδιο αναμένεται να συμβεί την Τρίτη και με τον Γάτση της Νίκης Αιγινίου. Από εκεί και πέρα, ένα πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι αυτό με τις άδειες στρατού που πρέπει να εξασφαλιστούν για τους Παλέντζα του Γαλαξία και Χαραλαμπίδη του Ηρακλή (κλήθηκε συμπληρωματικά).
Στο μεταξύ, ο κ. Μπουτσουρης είχε σήμερα συνάντηση και με το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ανδρών στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσής της στην Παιανία και συζήτησε μαζί με τους Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο αναφορικά με την «συμβίωση» των επόμενων ημερών στο «Σπίτι του Βόλεϊ», το πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και τον βοηθητικό του ρόλο στις προπονήσεις των Ανδρών.

Παράλληλα, μέχρι αύριο αναμένεται να καθοριστεί και η ώρα του φιλικού της Τετάρτης που θα δώσει η Εθνική Εφήβων με τον Παμβοχαϊκό, αφού πρώτα θα πρέπει να οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα προπονήσεων των Ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in