Λεώνης: Να υπερβάλουμε εαυτούς

Επίσημη πρώτη της Εθνικής ανδρών στην Παιανία. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Μανωλόπουλος, ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και το μέλος του Δ.Σ., Θανάσης Ρέρας, υποδέχτηκαν τους παίκτες και το τενικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας και έδωσαν το σύνθημα για την έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο
Αχιλλέας Μαυρομάτης που δεν έκρυψε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο ελληνικό βόλεϊ που επηρεάζουν και την προσπάθεια της Εθνικής:

Για το ξεκίνημα της Εθνικής:
«Είναι τέτοια η συγκυρία που δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά προς τα παιδιά που ξεκινούν την προσπάθεια στην Εθνική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση της ΕΟΠΕ θα βρίσκεται δίπλα τους και θα προσπαθούμε να επιλύσουμε όποια προβλήματα παρουσιαστούν στην πορεία. Υπάρχει κατανόηση από όλες τις πλευρές και θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε όλα σαν οικογένεια. Αυτή η Εθνική έχει δύο νέους προπονητές, μία νέα φιλοσοφία και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια αξιόμαχη ομάδα που για τα επόμενα πέντε χρόνια θα στέκεται επάξια στο διεθνές επίπεδο. Θεωρώ ότι είναι τιμή για όλους τους παίκτες να φορούν τη φανέλα της Εθνικής, ανεξάρτητα από προβλήματα και καταστάσεις».

Για το θέμα του Φιλίποφ:
«Υπάρχει προφορική έγκριση της CEV για αλλαγή της Εθνικότητας του Φιλίποφ και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Ωστόσο, επειδή θέλω να το δω και εγγράφως από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, διατηρώ και ορισμένες επιφυλάξεις».

Για τα Ολυμπιακά έργα:
«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι τα προβλήματα είναι υπαρκτά, είναι μεγάλα και ήδη το θέμα με τις κατασχέσεις από τα Ολυμπιακά έργα ταλαιπωρούν όχι μόνο την ΕΟΠΕ, αλλά ολόκληρο το οικοδόμημα του ελληνικού βόλεϊ. Αισιοδοξώ, όμως, ότι βρισκόμαστε κοντά σε μία οριστική λύση, αλλά θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, ίσως μερικών ημερών ή εβδομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in