Νέα φιλική νίκη, άτυχος ο Χατζηηλίαδης

Δεύτερη φιλική νίκη για την εθνική ανδρών επί της Κύπρου, με 3-1 σετ αυτή τη φορά (25-21, 22-25, 25-21, 25-22), στο σπίτι του βόλεϊ στην Παιανία.
Οι Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, με τον Φράγκο να μένει εκτός για να προφυλαχθεί και τον Χατζηηλιάδη να αποχωρεί τραυματίας (διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο) λίγο πριν από το φινάλε του δεύτερου σετ.
«Μας δυσκόλεψαν περισσότερο σήμερα, ενώ είχαμε και αναπάντεχους τραυματισμούς. Διαπιστώνω πρόβλημα στην υποδοχή το οποίο πρέπει να λύσουμε. Σε μπλοκ-άμυνα πάμε πολύ καλά, αλλά θέλουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις κόντρα επιθέσεις», τόνισε ο Λεώνης. Ο Γιώργος Στεφάνου σημείωσε: «Η εθνική ομάδα κάνει μια νέα προσπάθεια για μία ακόμα φορά, με νέα πρόσωπα συν κάποιους παλιούς και θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό. Παρότι δουλεύουμε μαζί μόνο δύο εβδομάδες, είμαστε σε καλό σημείο και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στους επίσημους αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ».
Ο Νίκος Ρουμελιώτης τόνισε: «Μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων παίξαμε με την Κύπρο και το ευχαριστηθήκαμε. Έχουμε τραυματισμούς και απουσίες, όμως πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και θα παίξουμε στα ίσια όλες τις ομάδες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Οι νέοι παίκτες διψάνε για επιτυχίες. Μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στο άθλημά μας, όλοι οι παίκτες βλέπουν την εθνική ως ένα παράθυρο να προβληθούν αλλά και να βοηθήσουν το βόλεϊ να βγει από τη δύσκολη κατάσταση».
Η ελληνική ομάδα έπαιξε με τους Μαρουλή 3, Φιλίποφ 3, Ρουμελιώτη 19, Μαντέκα 7, Σαρικεϊσογλου 15, Χατζηηλίαδη 6, Πετρέα 15, Πελεκούδα 7, Σουλτανόπουλο 3, Παπαδημητρίου (λ), Στεφάνου (λ).
Ο Κώστας Δεληκώστας της εθνικής Κύπρου χρησιμοποίησε τους: Κνέζεβιτς 22, Γεωργίου 7, Χατζηφιλίπου 8, Αλεξίου 10, Δημητρίου 3, Παπαδόπουλο 10, Οικονομίδη 1, Παπαχριστοδούλου (λ).
Το φιλικό παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, το μέλος της επιτροπής εθνικών ομάδων Θανάσης Ρέρρας, ο ειδικός σύμβουλος της ΕΟΠΕ σε θέματα ανάπτυξης Νίκος Μπεργελές και οι προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης και Νίκος Ζαλμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in