Μπουτσουρής: «Δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι»

Το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν λιγότερο έτοιμη από τις αντιπάλους του, παραδέχτηκε μετά την ήττα - αποκλεισμό από την Γερμανία, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Μπουτσουρής.
«Σήμερα δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο του αγώνα να βρούμε ρυθμό. Παίξαμε κόντρα σε μια πειθαρχημένη ομάδα, η οποία έδειξε ότι είχε πολύ δυνατό σέρβις. Αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα στην υποδοχή μας και κατ΄ επέκταση στην επίθεση μας, που κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Συνεχίζουμε, έχουμε αύριο άλλο ένα ματς και πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες και οι δώδεκα παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι άξιοι. Από κει και μετά πρέπει να ξέρουμε που βαδίζουμε και που είναι ο πήχης. Οι ομάδες εδώ είναι πιο έτοιμες από εμάς. Αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε. Μόνο έτσι θα βελτιωθούμε».

Νάσος Σαμαντάς (κεντρικός):
«Η Γερμανία ήταν πιο έτοιμη. Και στο σέρβις και στο μπλοκ ήταν καλύτερη. Εμείς δεν έχουμε δέσει ακόμα σαν ομάδα γι΄ αυτό και είχαμε αυτή την εικόνα. Αύριο με την Εσθονία πρέπει να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις».
Μπερναρντ Στιούαρτ (προπονητής Γερμανίας):
«Πιέσαμε πολύ την ελληνική ομάδα στο σέρβις. Στο δεύτερο ματς οι ομάδες ήταν κοντά, αλλά το κερδίσαμε εμείς. Όσο περνούσε η ώρα η Ελλάδα έπαιζε και καλύτερα, αλλά εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε δίκαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in