Μαυρομάτης: Ενότητα και συσπείρωση

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, με αφορμή την κατάσχεση στην Ομοσπονδία της εταιρείας Ντε Μπουρ και τη συνακόλουθη οικονομική εμπλοκή, απευθύνει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στους φορείς του αθλήματος.
«H ιστορία των ολυμπιακών έργων που ταλαιπωρεί το ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται κοντά στην οριστική της λύση. Η πρόσκαιρη δυσκολία που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία στην εκπλήρωση των οικονομικών της υποχρεώσεων, λόγω των κατασχέσεων που της επιβλήθηκαν βάσει διαταγής πληρωμής στηριγμένης στην βεβαίωση της προηγούμενης διοίκησης, ευελπιστούμε ότι θα ξεπεραστεί σύντομα, με τη βοήθεια και της πολιτείας.
Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτείται η συσπείρωση όλων των ανθρώπων του αθλήματος και η ενότητα των φορέων του. Όσο για τον πρώην πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ Στέλιο Προσαλίκα, για την διοικητική πορεία του οποίου έχουν ήδη αποφανθεί τα σωματεία, θα ασχοληθώ μαζί του και με όσους άλλους εμπλέκονται, μόλις λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τα ολυμπιακά έργα. Και τότε θα έχουν την τύχη που τους αξίζει οι πραγματικοί υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in