Φλώρος: «Είδαμε τη βελτίωση»

Η Ισπανία πήρε… ρεβάνς από την Ελλάδα και επικράτησε με 3-1 σετ στον Πύργο, με τον προπονητή και τις διεθνείς να μιλούν για βελτίωση, αλλά να παραδέχονται πως δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τις φιλοξενούμενες.
«Μας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουμε σε συνθήκες αγώνα τη σημαντική βελτίωση που έχουν σημειώσει τον τελευταίο καιρό ορισμένες παίκτριες. Ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τελείως πρόσωπο από τη μια στιγμή στην άλλη. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι μπορούμε να πλησιάσουμε ομάδες σαν τη Γαλλία και την Ισπανία», σημείωσε ο Τάκης Φλώρος.

Η αρχηγός Νικολέτα Κουτουξίδου πρόσθεσε: «Δεν πραγματοποιήσαμε εμφάνιση ανάλογη με τη χθεσινή και ίσως χαλαρώσαμε από τη νίκη που πήραμε. Δεν έχουμε συνηθίσει να κάνουμε δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Ίσως ικανοποιούμαστε πολύ εύκολα και έτσι αδικούμε τους εαυτούς μας. Η Ισπανία δεν παρουσίασε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά εμείς μπήκαμε νωθρά και δεν βρήκαμε ρυθμό. Το μόνο θετικό που αποκομίσαμε είναι ότι μπήκαν αρκετές νέες παίκτριες και κέρδισαν και το σετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in