Νέο χτύπημα από την ΑΕΚ!

Μετά την Αθηνά Παπαφωτίου, μία ακόμα -πρώην- παίκτρια του Παναθηναϊκού θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και πρόκειται για την αρχηγό και έμπειρη κεντρική, Γεωργία Τζανακάκη.
Οι διοικούντες της Ενωσης έχουν βάλει σκοπό να κάνουν μια υπερ-ομάδα, αποκτώντας το ένα αστέρι μετά το άλλο. Ετσι λοιπόν μετά από μία μακρόχρονη θητεία στον νταμπλούχο Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, Παναθηναϊκό, η έμπειρη κεντρική μετακομίζει στη Φιλαδέλφεια, όπου θα παίζει και φέτος με την Αθηνά Παπαφωτίου αλλά και με κορυφαίες παίκτριες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.
Οι δύο... αρπαγές λοιπόν των πρασίνων από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο δεν κινείται φύλο, δείχνουν αφενός την θέληση των διοικούντων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ να αναλάβει τα ηνία του γυναικείου βόλεϊ και αφετέρου την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει βασικές παίκτριές του, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή της αρχηγού του, Γεωργίας Τζανακάκη στην Ενωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια πετοσφαίρισης, Γεωργία Τζανακάκη. Η διεθνής κεντρική συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενισχύοντας την γυναικεία ομάδα βόλεϊ.
Η Γεωργία Τζανακάκη είναι γεννημένη στις 12/01/1980 και έχει ύψος 1.88μ. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των Γυναικών ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Eχει ξεκινήσει την καριέρα της από τα Χανιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανελλήνιο και στην Γαλλική Μιλούζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in