Πρεμιέρα με ήττες στην Τραπεζούντα

Με ήττα ξεκίνησε η εθνική ομάδα παίδων στο Ολυμπιακό φεστιβάλ ευρωπαϊκής νεότητας στην Τραπεζούντα. Η ομάδα του Μάκη Δημητριάδη έκανε ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στη Ρωσία, κατακτώντας το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια δεν είχε ανάλογη απόδοση και τελικά έχασε το ματς με 3-1 σετ (21-25, 25-18, 25-18, 25-22). Επόμενος αντίπαλος της εθνικής την Τρίτη (13:00) το Βέλγιο. «Παίξαμε αρκετά καλά, τόσο στο πρώτο σετ που κερδίσαμε, όσο και στα επόμενα, παρότι τα χάσαμε, στις λεπτομέρειες, ειδικά το τρίτο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και τσεκάρουμε την ετοιμότητα της ομάδας εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος», σημείωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Παίδων, Μάκης Δημητριάδης.
Η εθνική κορασίδων πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι της κόντρα στη Σερβία στο Ολυμπιακό φεστιβάλ ευρωπαϊκής νεότητας στην Τραπεζούντα, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-1 (25-16, 22-25, 25-15, 25-15). Αν και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ισοφαρίσει, δεν έπιασε ανάλογη απόδοση στο τρίτο και το τέταρτο σετ και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Επόμενος αντίπαλος της εθνικής την Τρίτη (13:00) είναι η Σλοβενία.

«Η Σερβία είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς, πρέπει να πιάσεις το 110% των δυνατοτήτων σου για να μπορέσεις να την κερδίσεις. Στα τρία σετ που χάσαμε είχαμε μέτρια απόδοση και δίκαια γνωρίσαμε την ήττα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Σλοβενία μία ομάδα δυνατή, αλλά θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Απόστολος Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in