Διευκρινήσεις για τη Νομικού Μαρία έδωσε ο μάνατζερ της Ιωάννης Κυριαζόπουλος

Μετά την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση που βγήκε στη  επιφάνεια για τον τραυματισμό, την διάγνωση και την αποθεραπεία της Μαρίας Νομικού, ως εκπρόσωπος της αθλήτριας θα επιθυμούσα να παραθέσω τις απόψεις μου προς διευκρίνηση των όσων έχων γραφτεί σε ενημερωτικά έντυπα.
Για την ιστορία : η Μαρία Νομικού μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις της, συμμετείχε για πρώτη φορά σε προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στις 20.6.2011. Την επόμενη μέρα στην πρωινή προπόνηση στις 21.06.2011 τραυματίστηκε, πριν η Εθνική γυναικών δώσει τους αγώνες της στην Ξάνθη με αντίπαλο τη Γαλλία και ενώ είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα από τον κο Φλώρο.
Για την αποκατάστασή της,  η αθλήτρια ξεκίνησε άμεσα  φυσιοθεραπείες με την ομάδα της (Ηρακλής Κηφισιάς) αλλά και με την Εθνική, χωρίς όμως να υπάρξει η διάγνωση – μαγνητική για τον τραυματισμό της αθλήτριας.
Από τις 21.6.11 η αθλήτρια με τους γονείς της, που ήταν σε καθημερινή σχεδόν επαφή με τον προπονητή της στην Εθνική ομάδα, κατάφεραν επιτέλους και έκαναν μαγνητική στις 1.7.11, εννέα ημέρες μετά των τραυματισμό της.
Με στεναχώρησε ιδιαίτερα, το γεγονός ότι καθώς παλεύουμε όλοι για το κοινό καλό των παιδιών μας και του αθλήματός μας, ένα παιδί με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και προσόντα  δεν θα καταφέρει να δώσει το παρόν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, με κίνδυνο ίσως να χάσει τη μεταγραφή της σε ομάδα του εξωτερικού, σε περίπτωση που δεν προλάβει να αναρρώσει εγκαίρως, καθώς κατόπιν συνεννόησης μας θα υπήρχαν εκεί άνθρωποι από συγκεκριμένες ομάδες για να την παρακολουθήσουν.
Η συγκεκριμένη δήλωση δεν αποτελεί μομφή κατά οιουδήποτε προπονητή αλλά και παράγοντα. Άλλωστε ένας τραυματισμός μπορεί να σου συμβεί οπουδήποτε....
Περιμένω από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στις Εθνικές ομάδες και στους αθλητές όλων των ηλικιών, να δείξουν την επόμενη φορά μεγαλύτερη ευαισθησία και άμεση ανταπόκριση, στις περιπτώσεις των παιδιών που χαρακτηρίζονται ως ταλέντα για τις Εθνικές ομάδες.  

Με εκτίμηση
Ιωάννης  Χ. Κυριαζόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in