Ανοίγει η αυλαία με ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο

Πέντε μήνες μετά το τελευταίο σερβίς στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, η αναμονή όλων των φίλων του βόλεϊ έφτασε στο τέλος της καθώς ήρθε η ώρα για να ανοίξει η αυλαία της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα αύριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Άρη Μαρμούρης ΑΕ να υποδέχεται τον Ηρακλή (19.00, Novasports 3).

Τα τελευταία 12 χρόνια, κίτρινοι και κυανόλευκοι έχουν βρεθεί άλλες δύο φορές αντιμέτωποι σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, με τον Άρη Μαρμούρης ΑΕ να είναι γηπεδούχος, αλλά τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη.

Την πρώτη φορά με δραματικό τρόπο, καθώς στην πρεμιέρα της περιόδου 2000-2001, είχε επικρατήσει στο κλειστό της Μίκρας με 3-2 (18-25, 25-18, 29-27, 20-25, 21-23). Ο συνδετικός κρίκος από εκείνο το ματς με το σήμερα, είναι ο Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή με 23 πόντους...

Την περίοδο 2008-2009, στο Αλεξάνδρειο δεν είχαμε θρίλερ καθώς ο Γηραιός κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-0 (16-25, 22-25, 17-25).

Περσιανλής: «Εχουμε άλλους στόχους, αλλά θέλουμε τη νίκη»

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο Γιώργος Περσιανλής είδε με ικανοποίηση τα προβλήματα του να ελαχιστοποιούνται καθώς οι Μάρκο Σάμαρτζιτς, Ιβάιλο Μπαρούτοφ, οι οποίοι απουσίαζαν από τα τελευταία φιλικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
«Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και παρά τις ατυχίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση», δήλωσε ο προπονητής του Άρη Μαρμούρης ΑΕ και συμπλήρωσε: «Ο Ηρακλής μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε. Αυτό το ματς συνδυάζεται με την επιστροφή μας στο Αλεξάνδρειο, ένα ιστορικό γήπεδο το οποίο είναι τιμή για τη Volleyleague και περιμένουμε τη στήριξη από τον κόσμο μας για να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Αύριο είναι η πρώτη στροφή ενός μακρύ δρόμου, σε ένα περιβάλλον διαφορετικό, ίσως λιγότερο ποιοτικό, αλλά σίγουρα περισσότερο ανταγωνιστικό»

Δρίκος: «Το πρώτο επεισόδιο ενός άγνωστου σεναρίου»
Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στον Ηρακλή, καθώς ο Σωτήρης Δρίκος υπολογίζει και στον Αντρέι Κράβαρικ (δεν είχε ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στα φιλικά με Ολυμπιακό και Σύρο), ωστόσο όπως παραδέχθηκε: «δεν είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θέλαμε και ο δικό μας βαθμός ανετοιμότητας συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγαλύτερος, αφού οι δύο Λετονοί έχουν ενσωματωθεί εδώ και δύο εβδομάδες, ο Τανικ έχει λίγες ημέρες παραπάνω ενώ μας προέκυψαν και απουσίες λόγω του στρατιωτικού πρωταθλήματος».
Με το γνωστό δηκτικό του τρόπο χαρακτήρισε την αυριανή πρεμιέρα ως: «το πρώτο επεισόδιο ενός άγνωστου σεναρίου», σημειώνοντας ότι ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι οι ιδιαιτερότητες του γηπέδου, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε: «Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές. Όλα αυτά όμως υπάρχουν πριν από το ματς κι από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη και τίποτα άλλο».

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι κ.κ. Θεμελής, Γεωργιάδης και κομισάριος του αγώνα ο κ. Λαδάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in