ΠΑΟΚ: Με οδηγό την περσινή σεζόν

Πέρσι ο Δικέφαλος δικαίωσε τα... προγνωστικά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να εξελιχθεί στην ομάδα - έκπληξη. Φέτος στο Δικέφαλο, προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αλλά επιθυμία όλων είναι να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα

Παϊσιάδης: «Προβλέψεις φέτος δεν χωρούν»
«Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη στοιχήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, ωστόσο θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ΕΣΑΠ κατάφερε και διατήρησε τα κεκτημένα. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια σπουδαία κατάκτηση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει σε άλλα αθλήματα τα οποία θεωρητικά είναι πάνω από το βόλεϊ», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, αλλά και β' αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Κώστας Παϊσιάδης και συμπληρώνει: «Είναι δεδομένο ότι έχει υποχωρήσει η ποιότητα, αλλά το περίβλημα του επαγγελματικού πρωταθλήματος παραμένει ελκυστικό».
Όσον αφορά τις επιδιώξεις του ΠΑΟΚ, ο ασπρόμαυρος παράγοντας απάντησε με διπλωματικό τρόπο λέγοντας: «Πέρσι, οι προβλέψεις ήταν πιο εύκολες, αλλά φέτος αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Κι όποιος τα καταφέρει θα είναι... μάγος. Σε ένα πρωτάθλημα που φαντάζει τρομερά ανταγωνιστικό, έχω την αίσθηση πάντως ότι και πάλι θα βρεθεί μια ομάδα που δεν υπολογίζεται στους ισχυρούς και θα κάνει την έκπληξη».

Αρμενάκης, Γκιρτζίκης: "Πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου"
Αμφότεροι επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια, αφού και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τόσο ο Τόλης Αρμενάκης, όσο και ο Κώστας Γκιρτζίκης πάντως έδειξαν να ποντάρουν πολλά στην άφιξη του Ράφαελ Λινς.
«Δεν μπορώ να πω πολλά για τους στόχους αυτή τη στιγμή γιατί μας λείπει ο Λινς και δεν έχω πλήρη εικόνα όλων των υπολοίπων ομάδων. Ωστόσο πιστεύω ότι ο κεντρικός στόχος μας είναι μια καλή πορεία, αντάξια του ονόματος του συλλόγου. Υποσχέσεις δεν μπορούμε να δώσουμε, αλλά όνειρα και φιλοδοξίες υπάρχουν...», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διαγώνιος κάνοντας λόγο για ένα πρωτάθλημα: «ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πολλοί νέοι Έλληνες παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αρκετοί δείχνουν ότι θα είναι βασικοί και με εξαίρεση τους Ηρακλή, Ολυμπιακό δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι που θα βρεθούν οι υπόλοιποι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο 35άχρονος κεντρικός... «Στόχους ακόμη ξεκάθαρους δεν μπορούμε να αναφέρουμε γιατί πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει η ομάδα πλήρης με την ενσωμάτωση του Ράφα. Επιδίωξη μας θα είναι η καλή πορεία κι αν μπορέσομε να μπούμε στην τετράδα θα είναι ότι καλύτερο...» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα. Όλοι κινούνται στο ίδιο επίπεδο κι όποιος κάνει καλή εκκίνηση θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού υπάρχει κι η διακοπή του Νοεμβρίου».


Η ταυτότητα
Διεύθυνση: Κλειστό ΠΑΟΚ (Α. Τρίτση 12, 555 10, Πυλαία-Θεσσαλονίκη)
Τηλ.: 2310 988000
Έδρα: Κλειστό ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ Sports Arena)
Διεύθυνση: Αντωνίου Τρίτση 12, Πυλαία 55510
Χωρητικότητα: 8100
Τηλ. Γηπέδου: 2310 476700, 2310 471709
email: aspaok@gmail.com Πρόεδρος ΤΑΑ: Αθανάσιος Κατσαρής
Αντιπρόεδροι ΤΑΑ : Αθανάσιος Καπετανάκης, Κωνσταντίνος Παϊσιάδης
Διευθυντής τμήματος: Κωνσταντίνος Παϊσιάδης
Team manager: Ηλίας Εμμανουηλίδης
Υπεύθυνος Τύπου : Γιάννης Χατζηϊωαννίδης

Το ρόστερ
1.Γιάννης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 21 Πασαδόρος 2.01 Εθνικός Αλεξ.
3.Κώστας ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ 36 Κεντρικός 1.97 Επίκουρος
4.Θανάσης ΝΤΙΝΑΣ 30 Κεντρικός 2.04 Επίκουρος
5.Θάνος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 28 Λίμπερο 1.82 ΠΑΟΚ
6.Βασίλης ΠΛΙΚΑΣ 31 Πασαδόρος 1.87 ΠΑΟΚ
7.Γιάννης ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ 29 Κεντρικός 1,94 Απόλλων Κ.
8.Ivan BOROVNJAK (SRB) 22 Ακραίος 1.98 Ρίμπνιτσα (SRB)
9.Αγγελος ΑΓΓΕΛΗΣ 35 Λίμπερο 1.88 Επίκουρος
10.Δημήτρης ΩΡΟΛΟΓΑΣ 28 Ακραίος 1.93 ΠΑΟΚ
14.Απόστολος ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ 31 Διαγώνιος 2,03 Αλ Νασρ (BHR)
16.Βασίλης ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ 21 Ακραίος 2.01 Μουδανιά
18.Rafael LINS (BRA) 28 Ακραίος 1.93 ΠΑΟΚ
Προπονητής: Γιάννης Μέλκας
Βοηθός προπονητή: Άρης Γιαμακίδης
Στατιστικολόγος: Στέφανος Μανιώτης
Φυσιοθεραπευτής: Πέντσος Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in