Συμπεράσματα για τη ΦΕΙ από το φιλικό με τον Αίαντα Ευόσμου

Πολύτιμα συμπεράσματα για τη δυναμική της ομάδας του και τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, είχε την ευκαιρία να βγάλει ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Φιλαθλητικής Ένωσης Ιωαννίνων από το φιλικό με τον Αίαντα Ευόσμου το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Το παιχνίδι έληξε με νίκη του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ (25-19, 25-23, 25-23), ωστόσο κατά διαστήματα η ΦΕΙ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Το φιλικό αυτό ήταν το πιο δυνατό από όσα έχει δώσει μέχρι σήμερα η γιαννιώτικη ομάδα και στην ουσία αποτέλεσε ένα «κρας τεστ», αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης με πέντε διεθνείς κορασίδες στη σύνθεσή της αποτελεί ένα αξιοζήλευτο από άποψη δυνατοτήτων και ομοιογένειας σύνολο, με δυναμική που δύσκολα θα συναντήσει η ΦΕΙ στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.
Το μοναδικό που προβληματίζει τον προπονητή, είναι τα εύκολα λάθη που αποδίδονται στην απειρία και στο «φόβο» απέναντι σε αντιπάλους με πλουσιότερες αγωνιστικές παραστάσεις.


Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι για ένα ακόμη φιλικό ο Δ. Καλογήρου δε μπόρεσε να έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του, καθώς απουσίαζαν η Αλ. Κολοβού και η Β. Λιούμη, ενώ η λίμπερο Άννα Κυριατζή είχε περιορισμένη συμμετοχή λόγω ασθένειας.


Φιλική νίκη για τους άνδρες

Το πρώτο της φιλικό, και μάλιστα νικηφόρο, έδωσε το Σάββατο η ομάδα των ανδρών, η οποία επικράτησε με 3-1 σετ στην Άρτα της τοπικής Αναγέννησης, με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη και στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η γιαννιώτικη ομάδα, που ταξίδεψε στη γειτονική πόλη χωρίς τον Παύλο Αποστόλου, ξεκίνησε «φουριόζα» το παιχνίδι και κατέκτησε εύκολα 25-14 το πρώτο σετ. Ο Δημήτρης Λεμονίδης στη συνέχεια δοκίμασε διάφορα σχήματα και τακτικές απέναντι στην Άρτα που επίσης αγωνίστηκε με απουσίες. Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να είναι κοντά στο σκορ και να κερδίσουν μάλιστα το τρίτο σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in