Χρυσή και πανάξια πρόκριση της Λαμίας στο CEV Cup

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Μακάμπι, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα, κι εφόσον το κάνουμε τότε θα προκριθούμε σίγουρα».
Όταν ο συνήθως χαμηλών τόνων Δημήτρης Ανδρεόπουλος βγάζει τέτοια σιγουριά παραμονές ενός αγώνα, όπως στην προκειμένη περίπτωση, λίγες ώρες πριν τον επαναληπτικό του CEV Cup με την Μακάμπι, τότε έρχονται αποτελέσματα όπως το... 4-0 (3-0 και το ‘χρυσό σετ') που έδωσαν την πανηγυρική πρόκριση στην ομάδα της Ρούμελης.
Μπροστά σε 1000 περίπου οπαδούς τους, οι παίκτες της Λαμίας έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και σκόρπισαν τους Ισραηλινούς εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (αντίπαλος τους θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ποντγκόριτσα - Κακάνι με τα ματς να διεξάγονται 14 και 21 Δεκεμβρίου).
Η Λαμία με κορυφαίο τον μαέστρο της Θάνο Μαρούλη και επιθετική αιχμή τον Δημήτρη Χατζηλιάδη, δεν άφησε κανένα περιθώρια στους Ισραηλινούς, φτάνοντας εύκολα στον αρχικό της στόχο που ήταν να οδηγήσει το ματς στο χρυσό σετ.
Εκεί η Μακάμπι, προηγήθηκε 5-7 και ήταν μπροστά μέχρι το 8-9, που έγινε 11-9 για τη Λαμία και όλα πλέον είχαν κριθεί.
Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-18. Χρυσό σετ: 15-11
ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος) : Μαρούλης 2 (2 άσσοι), Χατζηλιάδης 13 (50% υπ., 62% επ.), Κόβατς 10 (6 μπλοκ), Παντακίδης 11 (5 μπλοκ), Τσούροβιτς 17 (3 μπλοκ), Σιμεούνοβιτς 14 , Σφενδυλάκης, Βλαχόπουλος, Γκαράς (λ) 66% υπ.
ΜΑΚΑΜΠΙ: Εφρόν , Φαιγκά 17, Βισότσκι 6, Βέρα 6, Σοκόλοφ 5, Πέλεγκ 3, Κατζένελσον 1, Σβαρτζ (λ) 38% υπ., Γκινάρσκι, Σέμες , Ντάνενμπεργκ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in