Η τρομερή παράδοση του Γιάννη Παντακίδη

Ο ΓΣ Λαμία πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, επικρατώντας με 3-2 του Άρη Μαρμούρης ΑΕ στο Αλεξάνδρειο στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, επαναλαμβάνοντας την περσινή της επιτυχία, όταν είχε κερδίσει με 3-1 (στα Βασιλικά) τους κιτρινόμαυρους.
Μόνο που για τον MVP της αναμέτρησης Γιάννη Παντακίδη, η συγκεκριμένη νίκη ήταν η 3η συνεχόμενη και μάλιστα με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο, αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές ως αθλητής του ΠΑΟΚ είχε πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στο τάι μπρέικ και πάλι με ανατροπές.
Την περίοδο 09-10, ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί με 0-2 σετ, αλλά ο Άρης Μαρμούρης ΑΕ ισοφάρισε 2-2 σετ και προηγήθηκε με 14-7 στο τάι μπρέικ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 16-18 (!).
Πέρσι, ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε με 2-0, αλλά πάλι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, επικρατώντας με 23-25 στο τάι μπρέικ (!).
«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω στις παραδόσεις, αλλά ούτε κι εγώ περίμενα ότι θα εξελισσόταν έτσι το παιχνίδι», παραδέχθηκε ο 26άχρονος κεντρικός ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους. «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δώσω το 100%, αλλά η αλήθεια είναι ότι χθες ένιωθα ότι μου ‘έβγαιναν' μέσα στο γήπεδο αυτά που ήθελα να κάνω. Το πιο σημαντικό είναι βέβαια ότι η δική μου καλή απόδοση συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας, που την είχαμε ανάγκη».
Η Λαμία παρά το ότι προερχόταν από δύο ήττες στο πρωτάθλημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ δεν το έβαλε κάτω, γιατί όπως εξηγεί ο ίδιος: «Το σκορ ίσως ήταν και λίγο άδικο, αφού και τα δύο σετ τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Συνήθως όμως όταν συμβαίνει αυτό μια ομάδα πετάει λευκή πετσέτα, αλλά στη δική μας περίπτωση λειτούργησε αφυπνιστικά. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και το δείξαμε».
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε μετά το ματς ότι ζητούμενο για την ομάδα του είναι να αποκτήσει σταθερότητα κι ο Παντακίδης συμφωνεί απολύτως: «Οδηγός για μας είναι τα τρία σετ με τον Άρη κι ο επαναληπτικός με την Μακάμπι. Αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα, αλλά είμαστε μία νέα ομάδα, που δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη ομοιογένεια. Θέλει υπομονή και επιμονή για να αποκτήσουμε σταθερότητα και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε ακόμη καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in