Τέλος ο Λοσάνο από Γερμανία, με υπηρεσιακό κόουτς κόντρα στην Ελλάδα

Με υπηρεσιακό προπονητικό τιμ θα παρουσιαστεί η Εθνική ομάδα της Γερμανίας αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στο επερχόμενο προ-προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί σε 20 ημέρες περίπου στη Γαλλία αφού ο Ραούλ Λοσάνο αποτελεί πλέον παρελθόν.
Μετά την απογοητευτική εμφάνιση των «πάντσερ» στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (χωρίς νίκη στην τελική φάση), η διοίκηση της Γερμανικής Ομοσπονδίας δεν αποφάσισε άμεσα την αλλαγή στον πάγκο, αλλά όπως εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής της Γκίντερ Χάμελς οδηγήθηκε σ' αυτή την απόφαση στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ γιατί: «πλέον αντιληφθήκαμε ότι είχε χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ του προπονητή και της ομάδας και οι μεταξύ τους σχέσεις είχαν δεχθεί μεγάλο πλήγμα από την κακή παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Διάδοχος του Λοσάνο, τουλάχιστον για το προολυμπιακό θα είναι ο Στιούαρτ Μπέρναρντ, ο οποίος ήταν προπονητής στις αναπτυξιακές ομάδες, αλλά και βοηθός του Στιλιάν Μουκουλέσκου τη διετία 2006-2008 στην εθνική Ανδρών.

Βοηθός του θα είναι ο (για ένα φεγγάρι παίκτης του ΠΑΟΚ) πρώην διεθνής κεντρικός Ρολφ Μπέργκμαν, ενώ χρέη βοηθού θα εκτελεί κι ο έμπειρος κεντρικός Στέφαν Χούμπνερ, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η προετοιμασία της Γερμανίας ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου στο Κίενμπαουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in