Στέλιος Νικηφορίδης: "Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο"

Στον... πυρετό του Final 4 του League Cup 2011, κινείται πλέον όλη η Σύρος που ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε λίγες ώρες τις πρώτες αποστολές.
Στο κυκλαδίτικο νησί έχουν κορυφωθεί οι προετοιμασίες για τους αγώνες της τελικής φάσης, αλλά και τις παράπλευρες εκδηλώσεις (τουρνουά μίνι βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο ‘Δ. Βικέλας' κ.α.), ενώ ολοκληρώνεται και η προετοιμασία του Φοίνικα στο αγωνιστικό κομμάτι.

Πάντως οι Συριανοί θα αγωνιστούν στην τελική φάση του League Cup 2011 χωρίς τον Στιβ Γκοτς, καθώς οι «Πειρατές» αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Καναδό ακραίο και βρίσκονται ήδη προς αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Από κει και πέρα ο Νίκος Νεόφυτος δεν υπολογίζει και τον Βασίλη Κουρνέτα (είναι με την Εθνική Ανδρών), ενώ αντιθέτως είναι καλύτερα οι Κουρούπης, Νικηφορίδης που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση στις αρχές της εβδομάδας.
«Έχουμε κάποια... θεματάκια (γέλια), αλλά νομίζω ότι την ώρα των αγώνων θα είμαστε πανέτοιμοι», είπε ο Νικηφορίδης ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του θέλουν πάρα πολύ να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
«Όλη η ομάδα αντιμετωπίζει τη διοργάνωση με σοβαρότητα. Κρίνεται ένας τίτλος σ' αυτό το τουρνουά, ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο μας και θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά» τόνισε και κατέληξε: «Το ότι κερδίσαμε την Κηφισιά στο πρωτάθλημα δεν έχει καμία σημασία γιατί πολύ απλά τη φετινή σεζόν αν δεν παίζεις σε κάθε ματς στο 100% θα έχεις προβλήματα. Αν είμαστε πάντως σοβαροί και παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in