Ο Ηρακλής βράβευσε την EUROLAMB για τη δεκαετή προσφορά της στον σύλλογο

Μια ολόκληρη δεκαετία συμπληρώνεται φέτος από τη στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασία του ΤΑΑ Ηρακλής με την εταιρία EUROLAMP, κι η διοίκηση του κυανόλευκου ΤΑΑ σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης τίμησε τη χορηγό εταιρία στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη της Λευτέρη Ημιονίδη.
Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Θεόφιλος Κολύμπατζης, ενώ ο γενικός αρχηγός των κυανόλευκων, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου δήλωσε: «Είναι μια μέρα γιορτής και χαράς. Ο Ηρακλής επανήλθε μετά από τρία χρόνια στη φυσική του θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε όραμα. Ο Ηρακλής σε συνεργασία με τους χορηγούς του που τον στηρίζουν θα συνεχίσει να φέρνει τους κορυφαίους παίκτες στην Ελλάδα και στο παγκόσμιο βόλεϊ. Όνειρο μας παραμένει η συμμετοχή μας στο Final Four».

Από την πλευρά του, ο Ελευθέριος Ημιονίδης ανέφερε: «Αυτά τα δέκα χρόνια έχουμε πάρει μεγάλες χαρές και τους ευχαριστώ όλους για αυτό. Πολλά μπράβο στη διοίκηση που κρατάει σε υψηλά επίπεδα την ομάδα. Πολλά μπράβο και στους οπαδούς που από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς έχουν αγκαλιάσει την ομάδα. Όσο για τον αρχηγό, Κώστα Προύσαλη που πήρε τα ηνία από τα Αντρέι Κράβαρικ, του εύχομαι να συνεχίσει και να έχει άλλη μια δεκαετία επιτυχιών όπως ο Αντρέας. Τέλος, για τον προπονητή, για τον κ. Δρίκο, να ξέρει ότι ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και αν συνεχίσουν οι επιτυχίες μας στην Ευρώπη η Eurolamp θα κάνει τα πάντα για να γίνει η μεγαλύτερη γιορτή στη Θεσσαλονίκη στο τέλος της σεζόν».

Ο προπονητής του Ηρακλή, Σωτήρης Δρίκος, χαιρέτισε την εκδήλωση τονίζοντας: «Όταν ήρθα εδώ στη Θεσσαλονίκη ήξερα ότι υπάρχει αγάπη για τον Ηρακλή, αλλά αυτό που συνάντησα από τις πρώτες κιόλας μέρες μου ειλικρινά δεν το περίμενα. Οι οπαδοί αγκαλιάζουν αυτή την ομάδα και ο Ηρακλής έχει την πρωτοκαθεδρία. Συνάντησα όρεξη, μεράκι και άρτια οργάνωση από τη διοίκηση και αυτά είναι πολύ σημαντικά για το κλίμα της ομάδας».

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός των κυανόλευκων, Κώστας Προύσαλης: «Η δουλειά μας είναι δεν είναι να μιλάμε έξω από το γήπεδο μπροστά σε κάμερες. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο. Να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι οι τίτλοι. Ευχαριστούμε πολύ την Eurolamp που συνεχίζει να είναι κοντά μας».

Ο αθλητής που φόρεσε και τα δέκα χρόνια την φανέλα του Ηρακλή με την EUROLAMP ως χορηγό, Αντρέι Κράβαρικ, έστειλε το δικό του μήνυμα: «Τα φώτα της EUROLAMP να μας ακολουθούν για πολλά ακόμα χρόνια και να μας οδηγήσουν σε πολλές επιτυχίες και κυρίως σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Δεν θα σταματήσω να παίζω βόλεϊ αν δεν πάρω ένα ευρωπαϊκό κύπελλο. Όλοι μαζί, γερά, δυνατά, με καρδιά, ψυχή και πιστεύω ότι όλα είναι πιθανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in