Δήλωση του προέδου της ΕΣΑΠ κ. Παντελή Ταρνατόρου

Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Π. Ταρνατόρος, μετά την λήξη του ΔΣ της Ένωσης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σχετικά με τις δηλώσεις του αθλητή - μέλους του ΠΑΣΑΠ Σ. Ντονά, εκ του θεσμικού μου ρόλου και ως άνθρωπος που υπηρετεί το άθλημα του βόλεϊ επί σειρά ετών, δεν μου επιτρέπεται να απαντήσω αναλυτικά σε τέτοιου είδους συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία είναι βέβαιο ότι εκπορεύονται από κύκλους οι οποίοι το μόνο που επιθυμούν είναι να προξενήσουν πρόβλημα στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής κατηγορίας.
Όσον αφορά τις αναφορές του υπογράφοντος το κείμενο αυτό, περί του προσώπου μου, θα ήθελα να απαντήσω ότι, το ήθος του κάθε ανθρώπου αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση από τις πράξεις του από το τι λέει και πως το εκφράζει. Θα ήθελα να συστήσω προς κάθε κατεύθυνση να αποφεύγουμε τέτοιου είδους εμπρηστικές δηλώσεις που σκοπό έχουν να αμαυρώσουν γενικότερα τον χώρο του βόλεϊ.
Μέχρι σήμερα, ανέμενα από τον ΠΑΣΑΠ να τοποθετηθεί για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του μέλους του. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, εκώφευσε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Είμαι βέβαιος ότι οι συγκεκριμένες απόψεις και το ύφος αυτών, δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων αθλητών που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημά μας, κάτω από δύσκολες συνθήκες και συμπάσχουν με τους προπονητές τους και τους παράγοντες των ομάδων τους ώστε το Πρωτάθλημά μας να παραμείνει σε υψηλό και αξιόπιστο επίπεδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in