A2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α ΟΜΙΛΟΣ: ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ -“Μηδενισμός ή Επανάληψη”??



A2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α ΟΜΙΛΟΣ: ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
“Μηδενισμός ή Επανάληψη”??

Για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 γυναικών, ο ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού μετά τον μηδενισμό του στον αγώνα με τον ΟΠΕΡ στην Κρήτη εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας πως έχει στη διάθεση της όλα τα δικαιολογητικά από Αεροδρόμιο και Λιμεναρχείο και ήδη ζήτησε από την ΚΕΠ την επανάληψη του αγώνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το περιβόητο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας των Γυναικών που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα στις 17.00 στο Κλειστό του Ρεθύμνου, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΡΤΕΜΙΔΑ, δεν έγινε ποτέ.
Οι αθλήτριες της Αρτέμιδας με συνοδούς τον Πρόεδρο κ. Γ.Σαραντέα και τον Προπονητή Μ.Αποστολογιωργάκη δεν ταξίδεψαν ποτέ, αφού τόσο η πρώτη πτήση της Olympicair που είχαν κλείσει στις 10.10 πμ, όσο και η δεύτερη των 13.00 μμ, δεν αναχώρησαν ποτέ, λόγω των εξαιρετικά αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου και περίμενε το πούλμαν της ομάδας για να την μεταφέρει στο Ρέθυμνο.
Οι προσπάθειες των υπευθύνων για αλλαγή προορισμού (Χανιά) δεν κατέστησαν ικανές να δώσουν λύσεις, αφού όλα τα πράγματα των αθλητριών είχαν ήδη πάει στις αποσκευές για Ηράκλειο και η ακύρωση της πτήσης έγινε 20΄πριν την επιβίβαση της πτήσης για Χανιά, οπότε οποιαδήποτε μετακίνηση με βάση τους υπεύθυνους του Αεροδρομίου ήταν αδύνατη.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τόσο τον κ.Σιδέρη από πλευράς Κ.Ε.Π, όσο και τον Πρόεδρο του ΟΠΕΡ κ.Ψαρουδάκη για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και πλέον με επιστολή του, επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά από Αεροδρόμιο και Λιμεναρχείο (είχε απαγορευτικό) θα ζητήσει την επανάληψη του τόσο σημαντικού για τις δύο ομάδες αγώνα, ακόμα και αν χρειασθεί η Αρτέμιδα να μεταβεί την Δευτέρα στην Κρήτη, αφού την Τετάρτη έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία της ΓΕΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και όλα τα μέσα μεταφοράς και οι υπηρεσίες θα παραμείνουν ακίνητα.
Ο ΑΓΣ Αρτεμις Κορυδαλλού ευελπιστεί στην κατανόηση των εμπλεκομένων πλευρών και αναμένει την απόφαση της ΚΕΠ για την συνέχιση του Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LIVESCORE.in